Oldemors pladekage

Bund ingredienser:
250 g. blødt smør
250 g. sukker
4 æggeblommer
250 g. hvedemel
2 dl. kokosmel
2½ tsk. bagepulver
2 ¼ dl. mælk.
Tilberedning:
Rør smør og sukker sammen
Rør æggeblommerne i et af gangen.
Tilsæt hvedemel blandet med bagepulver og kokosmel.
Til sidst røres mælken i.
Beklæd en brande pande ( ca. 30×35 cm. )med bagepapir, og fordel dejen heri.
Bag bunden ved 175 grader, ca. 25 minutter, på ovnes midterste rille.
Pynten ingredienser:
4 æggehvider
3 dl. sukker
2 dl. ribs gele – eller solbær gele.
Tilberedning: 
Pisk æggehviderne stive.
Pisk sukkeret i lidt af gangen.
Kom geleen i en skål, og giv det en tur med piskeriset.
Når kagen er kommet ud af ovnen, smøres geleen over.
Fordel så marengs massen over til sidst.
Bag kagen færdig ved 150 grader, ca. 30 minutter – til den er gylden.
Tips: I stedet for gele, kan alm. hindbærmarmelade anvendes, men så skal de hvide kerner i marmeladen lige siges fra.
(Kilde: Indsendt af Lone Rasmussen)